Ejendomsadministration i Herning

Professionel ejendomsadministrator der varetager dine interesse forbundet med din udlejningsejendom

Lad os administrere din udlejningsejendom

We Keep tilbyder professionel ejendomsadministration af alle typer af bolig- og erhvervsejendomme.

Hos We Keep har vi ingen hyldevarer men derimod skræddersyet ejendomsadministrations løsninger. Sammen finder vi netop den løsning der passer til dig og dine ejendomme. Det kan være en pakke bestående af en eller flere af nedenstående services:

  • Håndtering af lejer henvendelser.
  • Husleje og aconto opkrævning inkl. håndtering af huslejestigninger, rykker, påkrav og inkasso.
  • Alt vedrørende ind- og fraflytninger. herunder forbrugsopgørelser, genudlejning, håndværkerhåndtering samt ind- og fraflytningssyn.
  • Udarbejdelse af regnskabsmateriale, daglig bogføring og håndterings af bilag med flere.

Du kan læse mere om hvilke ejendomsadministrations services We Keep tilbyder her.

Ejendomsadministration i Herning
– Vi dækker hele Midtjylland

Med base i Herning tilbyder We Keep ejendomsadministration i hele Midtjylland.

Vi bestræber os på at være den lokal ejendomsadministrator, som har tæt kontakt og nærhed til dine ejendomme og beboere.

Om du er ejendomsinvestor, repræsentere en ejer- eller boligforening eller noget helt tredje så kan We Keep snildt stå for administrationen af dine ejendomme. Hos We Keep kan vi klare alt fra det enkelte lejemål til boligblokke med mange lejemål – intet er for småt eller for stort for os.

Hvorfor vælge We Keep som din ejendomsadministrator

Sørger du efter en professionel ejendomsadministrator til at administrere dine udlejningsejendomme i Herning eller andre dele af Midtjylland? Så bør du overveje om We Keep kunne være den rigtig samarbejdspartner for dig.

Hos We Keep vil du møde en række nærværende og kompetente medarbejdere, der altid vil varetage din interessere i samarbejdet. Vores medarbejdere vil altid være opdateret med de nyeste regler og praksisser indenfor ejendomsadministrationsområdet. Og kan derfor altid vejlede dig korrekt.

Du skal vælge We Keep som din ejendomsadministrator fordi:

  • Du kan få en skræddersyet ejendomsadministrations pakke der passer præcis til dine behov
  • Du ønsker en nærværende og kompetent samarbejdspartner, hvor åbenhed, transparens og et personligt samarbejde vægtes højt
  • Du vil være sikker på at alt omkring din udlejningsejendomme er i orden. Alt fra beboer tilfredshed til en grundig håndtering af den daglig drift er en prioritet hos We Keep
  • Du leder efter en fleksibel samarbejdspartner, der ikke går af vejen for at gå det ekstra skridt – både for dig som udlejer og dine beboere

Hos We Keep tager vi gerne en uforpligtende snak over en kop kaffe. Her kan vi se om vi kunne være et match i forhold til et fremtidigt samarbejde.

Du kan kontakte We Keep på 88626588kontakt@wekeep.dk eller i kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
Adresse
Fill out this field
Emne for henvendelse
Fill out this field
Fill out this field