Hvorfor være lejer hos We Keep

Hos We Keep går vi gerne det ekstra skridt, både for ejer og lejer

Lejer hos We Keep

Som lejer hos We Keep vil du opleve en personlig og nærværende administrator af dit lejemål.

For dig som lejer, betyder det at du altid vil have en personlig administrator hos We Keep. Derved kan du være sikker på, at We Keeps medarbejder altid er up to date mht. hvad der sker i og omkring dit lejemål – alt fra viceværtbesøg til forbrugsregnskab til specifikke aftaler i henhold til f.eks. renovering eller ind- og fraflytninger.

Det er for We Keep vigtigt at du som lejer føler dig tryg, både i lejemålet men også med vores håndtering af netop dig som lejer. Derfor er gennemskuelighed en ting We Keep går meget op i. Dette indebærer kommunikation for at alt lige fra forbrugsregnskaber til fraflytningsregnskabet til løbende ændring i f.eks. huslejen og lejemålet generelt.

Hos We Keep sørger vi altid for at holde dig opdateret omkring dit lejemål, og vi står altid til rådighed på telefonen, mailen eller til en personlig snak hvis du har spørgsmål omkring lejemålet.

Lejer hos We Keep - Køkken i lejlighed
Enghaven i Kibæk - Terrasse og mindre græsareal

We Keep – din boligadministrator

Som lejer hos We Keep kan du forvente en fair behandling, hvor du bliver sidestillet med udlejeren, hvis der opstår uenigheder. Hos We Keep går vi nemlig gerne det ekstra skidt for både lejer og udlejer.

We Keep vil altid overholde den gode administrator skik (branche skikker og etikker), og som lejer vil du derfor altid blive gjort opmærksomme på dine rettigheder – både ved uenigheder med udlejer, ind- og fraflytning og ved generelle spørgsmål omkring lejemålet.

Hos We Keep ved vi at der ikke findes to lejer der er ens, og derfor inviterer vi alle nye lejer en tur forbi vores kontor på Akacievej. Dette både for at få sat ansigt på hinanden, men også gennemgå lejekontrakten sammen og svare på eventuelle spørgsmål du måtte have i forbindelse med overtagelse af dit nye lejemål.

Kontakt os

Navn *
Fill out this field
Email *
Please enter a valid email address.
Telefon *
Fill out this field
Adresse *
Fill out this field
Emne for henvendelse
Fill out this field
Din besked *
Fill out this field